• Novinky

            • VRÁŤME KNIHY DO ŠKÔL

            • Bratislavská župa zorganizovala celoslovenskú súťaž Vráťme knihy do škôl. Súťaž bola určená pre žiakov materských, základných a stredných škôl na území Slovenskej republiky. Cieľom bolo motivovať deti a žiakov začítať sa do kníh. Zúčastnila sa aj naša materská škola. Za každú triedu sme odoslali krásne obrázky. A máme pre Vás výbornú správu. V kategórii materské školy – čítanie Bratislavský kraj vyhral 3. miesto Sebastián Slimák. Gratulujem a ďakujem všetkým pedagogickým zamestnancom za kvalitnú prezentáciu materskej školy na verejnosti. Irena Číková, riaditeľka, materskej školy

            • Vypestuj si jahody priamo v triede

            • Čo má spoločné Dobrý ježko, Boni Fructi a naša materská škola? Spoločný projekt "Vypestuj si jahody priamo v triede". Boni Fructi nám v rámci Školského programu EÚ, okrem pravidelných dodávok ovocia do materskej školy ponúkli aj účasť v tejto aktivite. Pripravili pre nás aktivitu, ktorou nám chceli priblížiť radosť zo sadenia, radosť z čerstvého ovocia a zároveň sa spoločne potešiť z úspechov. BONI FRUCTI nám dodalo zadarmo sadenice jahôd, hrantík, substrát a hnojivo. Pripravili krátke inštruktážne videá ako jahody zasadiť a ako sa o ne v triede priebežne starať. ĎAKUJEME!

               

            • Erasmus+ a konkurencieschopnosť materskej školy

            • Naša materská škola sa aktívne podieľa na projektoch Erasmus+ od roku 2019. Vďaka mobilitným projektom inovujeme a modernizujeme výchovno-vzdelávací proces a v tomto trende mienime pokračovať aj v ďalších rokoch. Národná agentúra programu Erasmus+ pre vzdelávanie a odbornú prípravu SAAIC pripravila brožúru organizácií, ktoré sú aktívne a pravidelne sa zapájajú do programu. (Príloha) Je zrejmé, že sa dokážeme presadiť nielen medzi materskými, ale aj základnými školami a to nielen v kontexte národnom, ale aj medzinárodnom. Akreditácia Erasmus nám umožňuje sústrediť sa na dlhodobé ciele materskej školy, rovnako predstavuje stabilný prístup k financovaniu projektov.